Porcupine

Porcupines er medlemmer af gnaverfamilien, der er dækket af skarpe, defensive rygsøjler. Der er to hovedtyper af porcupines klassificeret i to forskellige familier. Gamle verdens pindsvin er i den taksonomiske familie Hystricidae. Ne..orld pindsvin er i den taksonomiske familie erethi .ontidae. Læs videre for at lære om hulepindsvinet.,i>

    Description of the Porcupine

    These rodents are relatively large compared to the rest of the order Rodentia., Nogle arter kan være godt over 60 lbs., og over 2,5 ft. lang. Alle arter er udstyret med defensive rygsøjler, som beskytter dem mod rovdyr.

    de gamle verdensarter har rygsøjler, der er grupperet i klynger, mens de nye verdensarter har rygsøjler, der er fastgjort til huden enkeltvis. De fleste er mørkfarvede, med lysere farvede rygsøjler eller rygsøjlespidser.

    interessante fakta om Porcupine

    det er ingen hemmelighed, at disse stikkende væsener er unikke! Hver art er forskellig, men alle har et par lignende kvaliteter.,

    • alt om fjerposer – hver art har forskellige mønstre og længder, når det kommer til deres fjerposer. Alle fjerposer er hår belagt i flere lag af stiv keratin. De er indlejret i huden og kan vokse tilbage, når de går tabt.
    • ikke-projektil-på trods af den fælles myte kan pindsvin ikke skyde deres fjerposer. I stedet falder disse rygsøjler ud, når de kommer i kontakt med noget, eller hvis de rystes løs. nogle arter har modhager i deres fjerposer for at indlejre dem i fjendens hud.
    • det er mange Quuills!, – I nogle arter kan en enkelt piggsvin have op til 30.000 fjerposer på sin krop! Nordamerikanske piggsvin er kendt for at have adskillige, tynde fjerposer.
    • et tornet navn-selv om dette burde være overraskende, er deres karakteristiske quuills også bunden af deres navn. Ordet “porcupine” kommer fra den franske porc d ‘ espine, hvilket betyder tornet gris.

    Hulepindsvinets levested

    den nye verden og den gamle verden pindsvin besætter en lang række levesteder. Forskellige arter kan findes i ørkenhabitater, forskellige skove, bjergskråninger, bjerge og klippeklipper., Nogle nye verdensarter er arboreale, hvilket betyder, at de lever i træerne. De kan findes i højder op til 12,100 ft. høj.

    Distribution af pindsvin

    Nye Verdens Porcupines – de tolv forskellige nye verdensarter kan findes fra polarcirklen i Nordamerika til Sydamerika. Den nordamerikanske rækkevidde løber fra det nordlige Canada og Alaska til Appalachian Mountains og det nordlige me .ico. Den sydamerikanske rækkevidde spænder fra Det Sydlige me .ico gennem Ecuador og det nordlige Argentina.,Old Porcorld Porcupines-de elleve forskellige gamle verdensarter kan findes over hele Afrika, Asien og dele af Europa. Forskellige arter kan findes i Sydeuropa, over det meste af Afrika, Indien og Sydøstasien.

    diæt af Porcupine

    disse store gnavere er planteetere. Den nye verden og gamle verden typer har forskellige fodring strategier. Ne.Worldorld arter fouragerer ofte i træerne og vil spise blade, kløver, kviste, bær, urter og lejlighedsvis træbark., Gamle verdensarter klatrer ikke i træer og søger jorden efter rødder, bark, bær, frugt og endda landmænds afgrøder.

    hulepindsvin og menneskelig interaktion

    deres fodringsvaner kan få nogle mennesker til at betragte hulepindsvin som en skadedyr. De jages og spises undertiden i Kenya af denne grund. Nogle arter betragtes som en delikatesse i Asien, især i Vietnam. Jagt i dette område har forårsaget betydelig befolkningsnedgang.

    domesticering

    ingen porcupine arter er blevet tæmmet på nogen måde.,

    gør Porcupine et godt kæledyr

    mens porcupines ikke gør et godt kæledyr, har de en lighed med pindsvin, som kan gøre et vidunderligt kæledyr til den rigtige ejer. Som med ethvert dyr, sørg for at gøre din forskning, før du overvejer at tilføje et nyt medlem til familien.

    Porcupine Care

    i zoologiske haver afhænger porcupine care meget af arten. Arboreal individer skal forsynes med masser af klatring mulighed og frisk gennemse. Terrestriske eller jordboende dyr bør være forsynet med flere muligheder for jordoverfladen efterforskning., Deres kost består af lav-stivelse, høj-fiber kiks, og masser af forskellige grøntsager og frugter.

    opførsel af Porcupine

    de fleste porcupines er ensomme væsener. De patruljerer et område, som vælges omhyggeligt for at give de mest rigelige fodringsområder. De ses lejlighedsvis parvis, dette er normalt en mor og afkom, dyr, der samles ved et mineralsaltaflejring, eller et par, der er interesseret i avl.

    reproduktion af Porcupine

    sådanne spiny væsner kræver meget omhyggelig reproduktion!, For at vinde over kvinder, mænd vil kæmpe mod hinanden og gøre masser af støj. Hvis kvinden beslutter, at hun accepterer vinderen, vil han sprøjte hende med urin for at signalere begyndelsen af parringssekvensen.

    efter avl har hver art en lidt anden svangerskabsperiode. Kvinden vil føde en baby, kaldet en ” porcupette.”Porcupettes er født med korte, bløde, fleksible rygsøjler, der hærder over tid. De fleste arter er uafhængige efter blot et par måneder med deres mødre.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *