Kojic Acid: Your Ultimate Solution To Skin Pigmentation

har du forsøgt at slippe af med hyperpigmentering? Hvis ja, skal du vide om kojic acid, der bruges som hudbelysningsmiddel i de fleste kosmetik.

spekulerer du på, hvad der gør denne ingrediens så speciel? Nå, fra acne ar til mørke pletter, melasma til solskader, kojinsyre kan behandle en overflod af dine hudproblemer.

i denne artikel, lad os diskutere i dybden om kojic syre brug i hudpleje, former, fordele og mulige bivirkninger., Rul ned for at læse mere.

Hvad er kojinsyre og er det sikkert?

kojinsyre er en naturlig metabolit fremstillet af forskellige typer svampe. Det letter huden ved at forhindre produktion af tyrosin , den aminosyre, der er ansvarlig for at producere melanin (hudpigment). Det virker også som en antio .idant i dine hudplejeprodukter.

Ved undersøgelse i akutte, kroniske og reproduktive undersøgelser blev kojinsyre ikke fundet som et toksicitetsmiddel. Det absorberes langsomt i den menneskelige hud, men når ikke sundhedsrisikotærsklen.,

kilder og former for kojinsyre

Aspergillus ORY .ae er en af de svampe, hvorfra kojinsyre er afledt. Det dannes også under gæring af japanske fødevarer som sojasovs og risvin.

det bruges især i serum og depigmentering cremer. Du kan også finde kojinsyre i forskellige former, herunder pulvere, rensemidler og sæbebarer.

Fordele Af Kojic Syre

  • Melasma behandling: Melasma er en fælles hud tilstand, der opstår på grund af hormonel ubalance. Det danner mørke pletter på huden., Kojic acid hjælper med at behandle melasma ved at lette de pigmenterede områder.
  • anti-aging: Kojic acid er en UV-beskyttende, kendt for behandling af solskader. Dette reducerer igen dine alderspletter, fine linjer og rynker, så du ser ungdommelig ud.
  • Arbelysning: Kojic acid kan arbejde på ar i din hud, forårsaget af acne eller skader. Det ville dog ikke forbedre tykkelsen af dit arvæv.
  • antibakterielle fordele: kojinsyre er også beriget med antibakterielle egenskaber. Det kan hjælpe dig med at bekæmpe en lang række almindelige bakterielle hudinfektioner., Derfor kan kojinsyre falme væk acne forårsaget af bakterier.
  • antifungale virkninger: kojinsyre betragtes som et antifungalt element. Det bruges i mange svampedræbende produkter til at fordoble deres effektivitet. Kojinsyre kan hjælpe dig med at forhindre visse svampeinfektioner, som ringorm, gærinfektioner, candidiasis. Du kan bruge kojic syre sæbe til at behandle disse former for svampeinfektioner.

anbefalet dosering af kojinsyre

mange undersøgelser er blevet udført for at bestemme en sikker koncentrationsmængde for kojinsyre., Ifølge videnskabelig forskning er kojinsyre sikkert at bruge inden for 1-4% koncentration i kosmetik.to dobbeltblindede undersøgelser konkluderede, at en kombination af 2% kojinsyre med 2% hydro .uinon og 4% kojinsyre med 5% glycolsyre virker effektivt på pigmentering.

kombinationerne viste synlige resultater i 52% tilfælde af pigmentering. Du bør dog strengt undgå overdosering af kojinsyre (ud over 4%), da det kan føre til alvorlig hudirritation og følsomhed.,

Tips Om Brug af Kojic Syre I hudpleje

Som kojic syre kommer i mange former som pudder, cremer, serum osv., skal du huske på følgende:

1. For eksempel, mens du bruger pulvere, skal du altid blande kojinsyre med vand/ lotion og overholde produktinstruktionerne.

2. Kojinsyre begynder typisk at vise resultater inden for to uger. Hvis du vil se hurtigere resultater, kan du tilføje glycolsyre til behandlingen.

3. Når du anvender kojic acid cremer eller serum, skal du give lidt tid til din hud til at absorbere den helt.

4., For produkter som kojic acid sæbe og rensemidler, anbefaler vi dig at skylle det kort efter påføring.

5. Brug produkter som anvist. For eksempel er ansigtsmasker kun beregnet til at blive brugt lejlighedsvis. Mens du kan bruge kojic syre cremer hver dag.

6. Selvom kojic acid-produkter hovedsageligt bruges i ansigt og hænder, kan du bruge det på næsten ethvert område af din krop undtagen øjne, næse, inde i munden og private dele.

bivirkninger og forholdsregler

selvom kojinsyre er blevet erklæret en sikker ingrediens til kosmetisk brug, kan få mennesker have milde bivirkninger., Den mest almindelige bivirkning af kojinsyre er kontaktdermatitis .

mærkbare symptomer på kontaktdermatitis er rødme, irritation, udslæt, hævet hud og ubehag. Mennesker med følsom hud eller personer, der bruger kojinsyre mere end den instruerede mængde, kan få kontaktdermatitis.

Hvis du bruger kojinsyre i lang tid, kan din hud blive følsom over for solen. Det anbefales altid at bære solcreme og beskyttelsesbeklædning for at undgå solskader.,

for at undgå nogen form for større bivirkninger skal du tage følgende forholdsregler, mens du bruger kojic acid-produkter:

1. Påfør ikke kojinsyre på nogen ødelagt eller beskadiget hud.

2. Hvis du har allergi eller andre hudtilstande, skal du kontakte din læge, inden du bruger et produkt, der indeholder kojinsyre.

3. Følg altid instruktionerne på etiketten, når du bruger kojic acid-produkter.

4. Hvis produktet er ordineret af en læge, skal du følge lægens anvisninger uden fejl.

5., Hvis udslæt eller irritation opstår efter brug af kojic acid-produkter, skal du straks afbryde brugen og tale med din læge om det.

indpakning af

kojinsyre er ekspert i behandling af hyperpigmentering eller ardannelse. Men du må ikke bruge det bare for at lette din pigmenterede hud. Hvis du bruger det til særlige hudforhold, bør du konsultere en hudlæge for den bedste og sikreste måde at bruge kojinsyre på.

Hvis du leder efter en kur mod dine mørke pletter, har SkinKraft den bedste løsning., Skinkrafts Dark Spot Control-Serum med Glødforstærkere indeholder kojic acid, som reducerer mørke pletter, samtidig med at du får en glat og strålende glød.

Begynd med at kende din hud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *