blå Buffalo hundemad/anmeldelser – vurderinger – tilbagekaldelser i 2020

239 aktier

som hundeejere ønsker vi altid, hvad der er bedst for vores kæledyr. En stor del af dette er den mad, vi giver dem. Der er dog så mange forskellige typer hundemad at vælge imellem, så det kan blive overvældende at vælge en til din hund.

blå Buffalo er et populært mærke, som mange hundeejere vælger. Men hvordan ved du, om denne mad er et godt valg for din hund?

Hvad er blå Buffalo?,

Blå Buffalo er et velkendt hundefoder mærke, der fremmer sig selv som værende “A+” i ernæring. Hver mad under dette mærke er lavet med ægte kød og naturlige ingredienser, som kunderne vil kunne genkende. De tilbyder også nogle fødevarer og behandle muligheder for katte samt.

dette mærke producerer tør og våd hundemad muligheder, begge som kommer en række forskellige smag. Der er også nogle behandlingsmuligheder, som kunderne også kan vælge.,

for at gøre det lettere at vælge hundemad, tilbyder Blue Buffalo også måltidsmuligheder specifikt til hvalpe, voksne og ældre hunde. Hver taske har et anbefalet dagligt serveringsdiagram, der er lagt ud på bagsiden.

blå Buffalo minder fra 2020

På trods af promoveringen af sunde ingredienser er dette hundemærke faktisk blevet tilbagekaldt mange gange tidligere. Her er en detaljeret liste over disse hundemad minder.18 marts 2017

Blue Wildernessilderness Rocky Mountain opskrift rødt kød middag våd mad til voksne hunde blev rapporteret at indeholde højere niveauer af oksekød skjoldbruskkirtelhormoner., Dette problem kan forårsage store problemer for hunde, der forbruger det. Nogle potentielle risici er overdreven tørst og vandladning, øget hjertefrekvens og rastløshed.3. Marts 2017

Blue Buffalo udstedte en frivillig tilbagekaldelse for deres Blue Wildernessilderness Trail bakker på grund af et problem med folieforseglingen på toppen af 3.5 ounce kopper.14. februar 2017

Den Blå Buffalo Homestyle opskrift sund vægt Kyllingemiddag med havegrøntsager blev tilbagekaldt, fordi der var mistanke om, at den indeholdt aluminiummetal i sin 12.5 ounce dåse.,31. maj 2016

Life Protection Formula Fish and S Sweeteet Potato Recipe blev tilbagekaldt af Blue Buffalo, fordi nogle af pakkerne indeholdt skimmel i dem.

25. November 2015

Der var potentiel salmonellaforurening i Ørkenstørrelsen Wildernessilderness Wildild che.Bone, så produktet blev tilbagekaldt. Efter nogle test blev det bevist, at der var noget salmonella til stede i dette produkt.

8. oktober 2010

tre typer blå Buffalo hundemad blev tilbagekaldt på grund af potentielt toksiske niveauer af D-vitamin., De produkter, der var en del af denne tilbagekaldelse var blå vildmark kylling, blå Basics laks, og blå liv beskyttelse stor race Kylling Opskrift For Voksne.19. April 2007

Der var rapporter om melamin i mange af hunde-og katteprodukterne. I løbet af dette år var melamin ansvarlig for mange forskellige tilbagekaldelser, ikke kun blå bøffel.

er der bly i Blue Buffalo Foods?

selvom der ikke er nogen officiel tilbagekaldelse for det, har der været mange påstande om, at nogle af Blue Buffalo ‘ s produkter indeholder en uacceptabel mængde bly i dem., Der var en retssag, der fokuserede på disse mistanker, men i Marts 2018 var virksomheden i stand til at afvise retssagen.

Der er ikke noget officielt bevis på, at Blue Buffalo har noget bly i deres produkter, så denne blyanvisning kan ikke bekræftes. Virksomheden forsikrer, at disse rygter er falske, så det er derfor, beskyldningerne mod dem er blevet droppet.

Top 4 Blue Buffalo Dry Dog Food anmeldelser

Blue Buffalo har en masse fødevarer at vælge imellem, så det kan være svært at afgøre, hvilken en er bedst for din hund., For at hjælpe dig med at lære, hvad du skal holde øje med, her er 4 af de mest populære Blue Buffalo-fødevarer sammen med fordelene og bekymringerne for hver enkelt.

Blå Buffalo Liv Beskyttelse Formel Naturlige tørfoder til Hvalpe, Senior og Voksne Hunde

Denne populære hundefoder er lavet specielt til mindre hunderacer, der er forholdsvis aktiv., Dette er ikke en kornfri mulighed, så denne specifikke mad er ikke egnet til hunde, der har kornallergier.

de første ingredienser, der er anført på denne mad, er udbenet kylling og kyllingemel, som begge er kvalitetsproteinartikler. Dette mærke arbejder hårdt for at sikre, at der ikke anvendes biprodukter af kylling i deres fødevarer. Imidlertid har mange hunde ofte reaktioner på fødevarer med kylling i dem, så hvis det er tilfældet, så er dette ikke den rigtige mulighed for dit kæledyr.,

da kulhydratniveauerne for denne formel er ret høje, anbefales det ikke til hunde, der er inaktive eller overvægtige, da det kan få dem til at få ekstra vægt.

som en “Livsbeskyttelse” hundemad bruger denne mad antio .idantingredienser, hvilket gør det til et godt valg for hunde, der er tilbøjelige til alvorlige tilstande som kræft eller hjertesygdom.,

Blå Buffalo Frihed Korn-Fri Kylling Opskrift til Voksne Hunde

Denne mad brand, er en god mulighed for de mellemstore og store hunde, der typisk er aktive. På grund af det faktum, at alle kulhydrater i denne formel kommer fra ærter og kartofler, er dette et passende valg for hunde med potentielle kornallergier.da kulhydratniveauerne Imidlertid er høje, anbefales denne mad ikke til overvægtige hunde eller hunde, der ikke får mange øvelser.,

proteinet i denne mad kommer udelukkende fra kylling og kalkun, så du behøver ikke bekymre dig om en blanding af masser af proteiner som oksekød og fisk, der forstyrrer din hunds mave. I lighed med andre Blå Buffalo-fødevarer fremstilles proteinerne i denne mad med ægte kød og ikke biprodukter.

Blå Buffalo Ørkenen Laks Opskrift til Voksne Hunde

Dette valg er til aktive hunde, der foretrækker et protein, der er primært laks., Det er en helt kornfri mulighed, men der er noget kylling i ingredienserne, så dette er ikke en god mulighed for hunde med en kyllingallergi.

dette produkt indeholder også ærter som en af de vigtigste ingredienser. Ærter er rige naturlige fibre og er en stor kilde til kulhydrater.

Langbelagte hunde vil drage fordel af denne mad, fordi den har et højt omega-3-indhold. Dette hjælper også med at berolige hunde med kløende og irriteret hud.,

Blå Buffalo Grundlæggende Begrænset Ingrediens Tyrkiet & Kartofler til Voksne Hunde

Da det er en begrænset ingrediens mulighed, det er beregnet til hunde, der har masser af allergi eller er følsomme over for visse fødevarer. Den eneste proteinkilde er kalkun, så kunderne behøver ikke bekymre sig om kylling, hvede, majs, soja, mejeri eller æg i denne mad.

de kulhydrater, der er inkluderet i denne opskrift, er dem, der er let fordøjelige, såsom ærter og kartofler., Der er dog også brun ris og havregryn i det, så det er ikke en helt kornfri mulighed.

denne mad indeholder stadig frugt og grøntsager, som vil give din hund en dosis antio .idanter for at holde deres immunsystem sundt.

Gennemsnitlige Pris på Blå Buffalo

prisen for Blå Buffalo mad intervaller baseret på, hvilke muligheder og størrelser, du vælger. De fleste typer blå Bøffelmad sælges i to eller tre forskellige størrelser.,

Der er fem forskellige typer tørre fødevarer: grundlæggende, vildmark, frihed, Livsbeskyttelse og naturlig veterinær kost. Forskellige typer og varianter kommer i forskellige størrelser, lige fra 3 pounds til 30 pounds.

de mindste poser til rådighed er generelt et gennemsnit på $15, mens de største posestørrelser typisk er et gennemsnit på $45 til $50. Disse er blot generelle priser baseret på populære butikker, der sælger blå Buffalo. Priserne kan variere for andre butikker.

blå Buffalo har også et udvalg af våd mad at vælge imellem., Der er fire fremtrædende typer af våd hund fødevarer: middage, gryderetter, familie favoritter, og Single-tjene.

hver beholder med våd hundemad kommer til et gennemsnit på omkring $2. Imidlertid vil mange detailhandlere sælge dem i større mængder, såsom et tilfælde af 12, som ville komme ud til omkring $23. Igen kan disse priser variere mellem forskellige detailhandlere.

hvor længe varer det?

hvor lang tid en pose blå bøffel vil vare for hele afhænger af størrelsen på din hund og hvor meget du fodrer dem hver dag.,

hver Blue Buffalo dry food-taske har et maddiagram, der hjælper kunderne med at beslutte, hvor meget mad de skal give deres hund.

for eksempel vil vi se på Life Protection kylling og brun ris opskrift for at se, hvor længe det ville vare for forskellige størrelser hunde. Til disse målinger skal du bruge en standard 8-ounce målekop.

15 pund og under

denne serveringsstørrelse er 15 til 1 cups kopper dagligt. Med den største størrelse, som er en 30 pund taske, ville en hund i dette vægtområde afslutte posen mellem 1.og 4 måneder., Derfor, hvis du skulle købe en mindre taske, såsom en 6-pund taske, det ville vare mellem 10 til 24 dage.

16 til 25 pund

1 1 til 1 cups kopper om dagen anbefales til denne størrelsesgruppe. 30-pund posen skal vare overalt mellem 1 and og 1.måned. For en 6-pund taske skal den vare mellem 7 og 10 dage.26 Til 40 pund

for denne størrelsesgruppe er 1 to til 2.kopper ideel hver dag. Det bør tage dem mellem 1 og 1 months måneder for at afslutte 30-pund posen. Den 6-pund taske vil tage mellem 5 og 7 dage til at fuldføre.,41 Til 60 pund

denne serveringsstørrelse er 2.til 3. kopper pr. 30-pund taske vil tage mellem 17 og 24 dage at fuldføre. For at fuldføre en 6-pund taske vil det tage 3 til 5 dage.61 til 80 pund

3 3 til 4 cups kopper dagligt er egnet til denne gruppe. Det bør tage mellem 13 og 17 dage for hunden at spise en 30 pund taske. At købe en 6-pund taske ville næppe være det værd, da det kun ville vare 2 til 3 dage.81 til 100 pund

hver dag kan du give disse hunde 4 to til 5 kopper. En 30-pund taske vil kun vare 12 til 13 dage., Det betyder, at en 6-pund taske sandsynligvis vil vare 2 dage eller mindre.

Over 100 pund

endelig har denne gruppe brug for mindst 5 kopper om dagen. For hver yderligere 20 pund kan du give dem en ekstra halv kop. 12 dage er den længste tid, som en 30-pund taske ville vare for en hund i denne vægtkategori.

Dette er kun generelle estimater for denne specifikke smag og type mad, så dette kan være lidt anderledes med andre fødevarevalg., Også, hver hunds race, alder, og hvor meget de udøver kan være vigtige faktorer i hvor lang tid det tager dem at gå gennem en pose blå bøffel mad.

Hvis du vælger at fodre din hund våd mad, så når den er åbnet, vil en dåse våd mad vare op til tre dage. Det skal være dækket og opbevares i køleskabet. En generel anbefaling er at servere ¾ af en dåse for hver 10 pund din hund har, så jo større hunden er, jo hurtigere går de gennem våd mad.

blå Buffalo hundemad Ratings

disse kategorier er vurderet på en skala fra 1 til 5 med 5 er den højeste.,

ingredienser: 4.8

blå Buffalo produkter indeholder ægte, sunde produkter, som kunderne kan genkende ved blot at se på etiketten. De arbejder hårdt for at sikre, at ægte kødingredienser bruges i stedet for biprodukter. Der er nogle ingredienser, såsom ærteprotein og tomatpomace, der kan betragtes som kontroversielle ingredienser, men bortset fra det arbejder Blue Buffalo hårdt for at sikre, at deres kunder får kvalitetsingredienser i deres hundemad.

Kvalitet: 4

den samlede kvalitet af hundemad er ret god i betragtning af ingredienserne og forskellige valg., Dette mærke af hundemad har dog haft betydeligt flere tilbagekaldelser og problemer end nogle af de andre kvalitets hundemad mærker. Derfor, selvom fødevaren generelt er god kvalitet, er der risiko for potentielle tilbagekaldelser i fremtiden.

pris: 4.7

dette mærke er hverken den dyreste eller billigste løsning på nogen måde, men det giver dig en god mængde mad til det, du betaler. Maden kommer i flere forskellige størrelser, så hvis kunderne ikke ønsker at bruge penge på en stor taske i øjeblikket, så har de mulighed for at købe en mindre taske., Jo mindre hunden er, desto mere overkommelig er denne mad, fordi en stor hund kunne komme igennem selv en 30-pund taske ret hurtigt.

proteinindhold: 4,5

blå Buffalo fødevarer har generelt mellem 20-30% protein, hvilket er en ret høj procentdel for tør hundemad. Alt kød inkluderet er ægte kød, hvilket betyder, at der ikke er inkluderet kødbiprodukter. Sammenlignet med andre mærker er dette mærke ikke det højeste i kødindhold, men det kød, de leverer, er en god kvalitet.,

sort: 5

blå Buffalo har en bred vifte af fødevarer til hunde i alle forskellige aldre og størrelser. De har også et stort udvalg af smag, så selv kræsne hunde skal kunne finde noget. Kunderne får også mulighed for at vælge mellem tør eller våd mad, så Blue Buffalo tilbyder noget for alle hunde. Selv hunde med allergi over for specifikke ingredienser bør kunne finde noget.

gennemsnitlig bedømmelse: 4.6

Når det er sagt, har Blue Buffalo stadig gjort, hvad de kan for at holde deres brand sundt og let tilgængeligt for kunderne., De har en type mad til hunde i alle størrelser og aldre sammen med hunde med alle forskellige typer allergier og følsomheder. Derfor, selvom dette mærke har lidt tidligere, er de stadig en god hundemad mulighed.

239 Aktier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *